Wanneer AZ-Woningontruiming

Woningontruiming boedelruiming

Verhuizing naar een verzorgings- of verpleeghuis; wordt een familielid of kennis binnenkort in een verzorgingshuis geplaatst? Vaak is de ruimte daar beperkt. Kunt u niet alle huisraad mee nemen? Regelt u alles voor hem of haar en heeft u de middelen of het overzicht niet? AZ-Woningontruiming helpt u graag met de overgebleven inboedel, afval en de eventuele eindschoonmaak van de achtergebleven woning.

Verzorgings- of verpleeghuis verlaten? Hierbij is snel en correct handelen vaak een must. In veel gevallen dient deze woonruimte tussen de 5 tot 8 dagen opgeleverd te worden. AZ-Woningontruiming kan hierin snel handelen, waarbij we rekening houden met de zorginstelling en haar bewoners.

Verkoop van een woning vergt veel inzet wanneer de woning lang is bewoond en er in de jaren veel huisraad is verzameld. Een volle woning oogt onrustig op een foto. AZ-Woningontruiming helpt u de woning toonbaar te maken voor verkoop. Dit doen wij op een unieke manier waarbij de kosten beperkt blijven.

Huurwoningen dienen altijd volgens de gestelde eisen van de verhuurder te worden opgeleverd. AZ-Woningontruiming heeft veel ervaring op dit gebied. Wij kunnen u het juiste bieden om de woning snel en correct gereed te maken voor oplevering.

Het overlijden van een dierbare is een emotionele gebeurtenis waarbij er veel op u afkomt. Ook in deze situatie blijft er in de meeste gevallen een huis, schuur en/of garage achter met huisraad die in vele jaren is verzameld. Natuurlijk heeft u alles van (emotionele) waarde uitgezocht. Maar hoe nu verder? Wij bieden u de praktische hulp.

Wanneer u in bovenstaande situaties aan het kringloopcentrum vraagt goederen op te halen, dan zullen zij vaak selectief te werk gaan. AZ-Woningontruiming maakt geen onderscheid in goederen, afval, vloerbedekking verwijderen of een (eind) schoonmaak. Wij zullen in overleg met u de situatie doornemen en een offerte opmaken om uw doel te realiseren. AZ-Woningontruiming werkt discreet en denkt met u mee zodat alles naar tevredenheid kan worden afgesloten.