Wij bieden u altijd een oplossing op maat..


  1. Opsommingsteken Op werkdagen kunt u ons telefonisch bereiken van 08:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 18:00 uur.


  1. Opsommingsteken Wij spreken graag af op de betreffende locatie. Wij begrijpen als geen ander dat er vaak haast is geboden en zullen de afspraak kort na ons telefonisch gesprek inplannen.


  1. Opsommingsteken Samen nemen wij de situatie in de woning met u door. U kunt uw wensen kenbaar maken. Denk hierbij aan: meubels en vloerbedekking verwijderen, reparaties, tuinonderhoud enzovoort. Wij denken hierin mee, zodat wij u het juiste kunnen bieden.


  1. Opsommingsteken Denk ook aan: opkopen boedel, tijdelijke opslag van meubelen/huisraad, schoonmaak, overname organisatie (bijv. doorverkopen van gordijnen aan een volgende bewoner), verzorgen van overdracht van de woning aan de woningcorporatie.


  1. Opsommingsteken Wanneer u akkoord bent met onze offerte ontzorgen wij u geheel volgens de gemaakte afspraken. Wijzigt er iets voor of tijdens de ontruiming? Geen probleem, wij stellen de gemaakte afspraken bij.


  1. OpsommingstekenWanneer u een afspraak heeft met AZ-Woningontruiming wordt u echt ontzorgd.

AZ-Woningontruiming.html

HOE WERKEN WIJ

WIE ZIJN WIJ

ZORG

MEDIA

CONTACT

E-MAIL DIRECT

Dit_zijn_wij.html
Zorg_%26_kwaliteit_vinden_wij_belangrijk.html
Onze_media.html
Neem_contact_met_ons_op.html
mailto:info@az-woningontruiming.nl?subject=Ik%20heb%20een%20vraag%20vanaf%20uw%20website
De_nummer_1_van_Apeldoorn,_Gelderland_in_Nederland.html