AZ-Woningontruiming - Wij, voor U.


Er zijn verschillende situaties waarbij wij u van dienst kunnen zijn:


Verhuist een familielid, vriend(in) of kennis binnenkort naar een verzorgings- of verpleeghuis? Woont hij/zij in een huur- of koopwoning die vele malen groter is dan de woonruimte in een verzorgings- of verpleeghuis?

In deze situatie blijft er meestal huisraad over wat niet meegenomen kan worden. Moet de achtergebleven woning leeg opgeleverd worden? Denkt u  hierbij aan meubels, huisraad, vloerbedekking en dergelijke. Vele situaties zijn denkbaar. Wanneer u de kringloop vraagt goederen op te halen dan zullen zij selectief te werk gaan. AZ-Woningontruiming maakt geen onderscheid in goederen, reparatie, afval of een (eind)schoonmaak.


Wilt u meubels verhuisd, bezorgd of opgeslagen hebben in onze opslag dan behoort dit ook tot onze mogelijkheden.


Het kan ook een emotionele gebeurtenis betreffen, zoals het overlijden van een dierbare waarbij er veel op u afkomt. In de meeste gevallen blijft er een woning, schuur en/of garage achter met spullen die in vele jaren zijn verzameld. Een woonruimte in een verzorgings- of verpleeghuis moet de  vaak tussen de 5 tot 8 dagen opgeleverd worden. Natuurlijk heeft u alle spullen van (emotionele) waarde uitgezocht. Maar hoe nu verder?


AZ-Woningontruiming werkt snel, discreet en denkt met u mee zodat voor u alles naar tevredenheid kan worden afgesloten.


Neem contact met ons op en wij zullen in overleg met u de situatie doornemen en een vrijblijvende offerte opmaken om uw doel naar tevredenheid te realiseren.


HOE WERKEN WIJ

WIE ZIJN WIJ

ZORG

MEDIA

CONTACT

E-MAIL DIRECT

Zo_werken_wij.html
Dit_zijn_wij.html
Zorg_%26_kwaliteit_vinden_wij_belangrijk.html
Onze_media.html
mailto:info@az-woningontruiming.nl?subject=Ik%20heb%20een%20vraag%20vanaf%20uw%20website
Neem_contact_met_ons_op.html
De_nummer_1_van_Apeldoorn,_Gelderland_in_Nederland.html
Neem_contact_met_ons_op.html
Neem_contact_met_ons_op.html